Home
Videos uploaded by user “Pincher Barnet”
Television - Call Mr Lee
 
04:08
Television, formed in New York City in 1973, is an American rock music band. Although Television never achieved mainstream commercial success, they are widely understood as one of the key founders of punk rock.
Views: 367131 Pincher Barnet
Тоше Проески во Забранета љубов
 
04:05
Тоше Проески во Забранета љубов Tose Proeski u Zabranjena Ljubav малку е подолго видеово бидејќи се ставени сите сцени до крај каде што е Тоше.
Views: 131698 Pincher Barnet
Архангел - Пиф Паф Пуф
 
02:52
Насловна песна од анимираната серија Еднооки текст - Данил Хармс музика - Ристо Вртев Архангел - Пиф Паф Пуф Пиф,паф,пуф,пиф,паф,пуф... Сите, сите, сите дрвја и сите сите камења сета, сета природа пуф Сите, сите девојки и сите сите сите машки сите, сите женачки паф, пиф паф пуф паф Сите сите Словени и сите сите Евреи и сета земја, и сета земја, и сета земја лала,лала,лала,лала,лалалала, пиф, паф, пуф, паф
Views: 105719 Pincher Barnet
Ристо Вртев и Трајче Симоновски-Таци - Човек меѓу деца
 
03:11
Ристо Вртев и Трајче Симоновски-Таци - Човек меѓу деца Фронтменот на групата "Архангел", Ристо Вртев, по успешниот концерт на Архангел на Скопски саем, 29.10.2005, направи нов проект-сингл насловен "Човек меѓу деца". За оваа песна покрај Вртев, ангажиран е и неговиот долгогодишен пријател, Трајче Симоновски-Таци, кој свири како басист во повеќе скопски бендови. Новата песната на Вртев и Трајче Симоновски-Таци е лирска приказна со препознатлив саркастичен стил.
Views: 23472 Pincher Barnet
Permanent Vacation - Jim Jarmusch
 
02:15
Christopher Parker dance very cool on music of Earl Bostic- Up in Orbit
Views: 173346 Pincher Barnet
TOŠE PROESKI - THE HARDEST THING
 
03:41
TOŠE PROESKI - THE HARDEST THING Тоше Проески - THE HARDEST THING TOSE PROESKI - THE HARDEST THING
Views: 23290 Pincher Barnet
Еднооки - Фалц Фикшн
 
03:19
Еднооки - Фалц Фикшн 24. 02 2008
Views: 21908 Pincher Barnet
Еднооки - Во одбрана на името
 
02:33
Еднооки - Во одбрана на името
Views: 6482 Pincher Barnet
Еднооки - 11 бранкова заповест
 
01:26
Еднооки - 11 бранкова заповест
Views: 15058 Pincher Barnet
Еднооки - Без НАТО
 
01:39
Еднооки - Без НАТО
Views: 10562 Pincher Barnet
Еднооки - Киро кај Боки 13
 
02:26
Еднооки - Киро кај Боки 13
Views: 57278 Pincher Barnet
Еднооки - Рада на квиз
 
01:07
Еднооки - Рада на квиз
Views: 4783 Pincher Barnet
Еднооки - Аљи Аљи
 
01:47
Еднооки - Аљи Аљи Parody movies - Allo 'Allo!
Views: 33249 Pincher Barnet
Тоше Проески - Од Крушево до ѕвездите ( прв дел )
 
09:59
Тоше Проески - Од Крушево до ѕвездите документарен филм на ХРТ 2 Toše Proeski Od Kruševa do zvijezda dokumentarni film na HRT 2
Views: 21844 Pincher Barnet
Еднооки - Ко То Тамо Пева
 
04:38
Еднооки - Ко То Тамо Пева
Views: 80625 Pincher Barnet
Еднооки  - Македонија чекори кон NATO
 
02:57
Еднооки - Македонија чекори кон NATO
Views: 13118 Pincher Barnet
Еднооки - Ѕинго и Велија кај Рокпророк
 
01:52
Еднооки - Ѕинго и Велија кај Рокпророк
Views: 7510 Pincher Barnet
Тоше Проески - Од Крушево до ѕвездите ( втор дел )
 
09:59
Тоше Проески - Од Крушево до ѕвездите документарен филм на ХРТ 2 Toše Proeski Od Kruševa do zvijezda dokumentarni film na HRT 2
Views: 11415 Pincher Barnet
Еднооки - Бранко Зоро
 
01:20
Еднооки - Бранко Зоро
Views: 14935 Pincher Barnet
Balanescu Quartet - Democracy
 
05:13
Balanescu Quartet - Luminitza - Democracy
Views: 24856 Pincher Barnet
Сабина - машко дете
 
02:01
Сабина - машко дете, Sabina Tarot
Views: 8308 Pincher Barnet
Еднооки - Со Динго Ѕинго
 
03:45
Еднооки - Со Динго Ѕинго
Views: 4145 Pincher Barnet
Еднооки - Брилијантин
 
02:31
Еднооки - Брилијантин Parody movies - Grease
Views: 8260 Pincher Barnet
Еднооки - Детска игра
 
01:37
Еднооки - Детска игра
Views: 8515 Pincher Barnet
Еднооки - Штовани публикуме
 
01:16
Еднооки - Штовани публикуме, 20 април 2008
Views: 1477 Pincher Barnet
Тоше Проески - Од Крушево до ѕвездите ( трет дел )
 
08:55
Тоше Проески - Од Крушево до ѕвездите документарен филм на ХРТ 2 Toše Proeski Od Kruševa do zvijezda dokumentarni film na HRT 2
Views: 8261 Pincher Barnet
Еднооки - Операција пепел
 
01:35
Еднооки - Операција пепел
Views: 4563 Pincher Barnet
Еднооки - Вето
 
01:47
Еднооки - Вето
Views: 19763 Pincher Barnet
Еднооки - Тито Броз и Петковски
 
01:09
Еднооки - Тито Броз и Петковски
Views: 4260 Pincher Barnet
Еднооки - Последниот Мохиканец
 
01:30
Еднооки - Последниот Мохиканец Ednooki - The Last of the Mohicans
Views: 7580 Pincher Barnet
Еднооки - Волшебникот од Броз 2 дел
 
05:43
Еднооки - Волшебникот од Броз 2 дел
Views: 2771 Pincher Barnet
Еднооки - Черно Кратово Бил
 
00:54
Еднооки - Черно Кратово Бил
Views: 6547 Pincher Barnet
Еднооки - Волшебникот од Броз 1 дел
 
04:48
Еднооки - Волшебникот од Броз 1 дел
Views: 3308 Pincher Barnet
Tose Proeski with his nephew Kristijan - My Little One
 
04:59
Tose Proeski with nephew Kristijan - My Little One, Тоше Проески со внукот Кристијан - Мое најмило
Views: 23271 Pincher Barnet
Еднооки - Штовани публикуме
 
01:29
Еднооки - Штовани публикуме
Views: 654 Pincher Barnet
Еднооки- Антонио Милошевски и Јани Макрадули кај Рок Про Рок
 
01:34
Еднооки- Антонио Милошевски и Јани Макрадули кај Рок Про Рок
Views: 2251 Pincher Barnet
Еднооки - Исусовата вина
 
00:56
Еднооки - Исусовата вина
Views: 2211 Pincher Barnet
Еднооки - Интервју со  Динго и Киро втор дел
 
04:44
Еднооки - Интервју со Динго и Киро прв дел
Views: 1613 Pincher Barnet
Nick Cave & the Bad Seeds - Deana ( live in Belgrade )
 
02:06
Nick Cave & the Bad Seeds - Deana Beogradska arena - Belgrade Tour Dig, Lazarus, Dig!!! (2008) 4 Juni 2008
Views: 1094 Pincher Barnet
Еднооки - Штовани публикуме
 
01:27
Еднооки - Штовани публикуме, 25 мај 2008
Views: 1450 Pincher Barnet
Еднооки - Сојуз на непризнаени
 
00:52
Еднооки - Сојуз на непризнаени
Views: 3734 Pincher Barnet
Еднооки - Без причина но со Киро
 
02:22
Еднооки - Без причина но со Киро
Views: 4204 Pincher Barnet
Nick Cave & the Bad Seeds - The Lyre Of Orpheus ( Belgrade )
 
04:17
NICK CAVE & THE BAD SEEDS - The Lyre Of Orpheus
Views: 1267 Pincher Barnet
Еднооки - Бранко Куељо
 
01:15
Еднооки - Бранко Куељо
Views: 670 Pincher Barnet
Еднооки - Атентатот на Киро Глигоров
 
03:46
Еднооки - Атентатот на Киро Глигоров
Views: 12546 Pincher Barnet
Еднооки - Бранко Геровски La linea
 
00:29
Еднооки - Бранко Геровски La linea Баљум баљум
Views: 17856 Pincher Barnet
Сенки - Милчо Манчевски
 
02:53
Shadows - Milcho Manchevski Сенки - Милчо Манчевски сцената која најмногу ми се допаѓа
Views: 17175 Pincher Barnet
Mystery Train - Jim Jarmusch
 
00:18
Mystery Train - Jim Jarmusch lighting cigarettes Yuoki Kudoh and Masatoshi Nagase
Views: 41824 Pincher Barnet
Еднооки - Јадица
 
02:42
Еднооки - Јадица
Views: 3485 Pincher Barnet
Nick Cave and the Bad Seeds - Mercy Seat (live in Belgrade)
 
04:18
Nick Cave and the Bad Seeds - Mercy Seat Beogradska arena - Belgrade Tour Dig, Lazarus, Dig!!! (2008) 4 Juni 2008
Views: 2943 Pincher Barnet